2010. június 2., szerda

Visszateres

Elnezest amiert nem vagyok mostanaban, eleg sok minden nyomja a vallamat. Napok ota tarto viselkedesem miatt ma a Laci hatalmas balhet csapott, amikor elsorolta, hogy mennyire elege van mindenbol, legfokepp belolem, aki nem mutatok semmifele erzelmi reakciot az iranyaban, es amennyiben ez nem fog valtozni, ugy o haza fog menni. En meg maradhatok magam.

Yumi, nem tuntem el, a tervem folyik tovabb. Probalom a magam kepessegeihez merten a leheto legjobban kihozni a dolgokat, hogy minel kevesebb veszekedes es zur legyen. Szeretlek, es kerlek legy turelemmel. Remelem a kezed gyogyulgat, hianyzol.

Ha vegre elerheto leszek, majd beszelni akarok veled ugy, hogy anyud is ott legyen. Ok? A reszletek miatt. Amint t0rtenik valami, irok.

6 megjegyzés:

  1. Bírd ki, amíg Yumi nem ér oda, és akkor ketten néztek magatoknak lakást, ahogy elterveztétek. Aztán hátha csatlakoznak hozzátok még barátok és minden rendben lesz. Ha azt nézzük, hogy Lacit nem képzeltétek a képbe, amikor Yumi kimegy, akkor ez már egy jó jel, hogy Laci kezd elhidegülni. Őszintén kívánom Nektek, hogy Yumival új életet kezdjetek, pasizzatok, és szórakozzatok, amíg csak kint tudtok majd lenni!!!! :D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Köszi Shirei.

    Aggódtam nagyon, de örülök, hogy jól haladnak a dolgok. Mondtam anyunak, hogy majd akarsz vele beszélni, azt üzeni, várja ő is. ^^ Hiányzol nagyon és szorítok neked nagyon, szeretném, ha éreznéd, hogy lélekben veled vagyok (szinte perc nincs, hogy ne gondolnék rád, hogy vajon épp mit csinálsz). Hiszek benned és abban, hogy képes vagy rá!

    A kezem amúgy még a helyén van, már kiszedték kedden a varratokat, majd teszek fel blogra képet, hogy most milyen. Csúnyának nem épp a legszebb, annyit elmondhatok. x'D

    Adj bele mindent és várom, hogy jelentkezz. Ha bármi gond van, csörizz meg, kerül, amibe kerül, felhívlak! Küldök sok pozitív energiát (az erősebbik fajtából) és rengeteg puszit meg ölelést!

    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  3. Horoszkópod: (sztem passzolhat a helyzetedhez... xD)

    Törekvéseid nem hiábavalók, csak ki kell várnod a megfelelő pillanatot. Egyelőre sokkal inkább a tervek a fontosak, a kivitelezéssel pedig jobb volna egy kicsit várni. Ígérhetnek új állást, házat vagy lakást, sőt szerelmi ajánlatokban sem lesz hiány. Azonban a szép szavak vagy érdekből fakadnak, vagy olyan lehetőségeket kínálnak, amikbe egyelőre nem szabad belevágni. Néhány nap múlva már letisztázódik a káosz, és nyugodt szívvel tehetsz bármit, ahogy a kedved tartja. Addig pedig jobb, ha te is csak ígérgetsz, vagy pedig haladékot kérsz.

    VálaszTörlés
  4. Tetszik az új dizi! Majd remélem, írsz is valamit majd mostanság, hogy mizu veled! Annyira hiányzol, hogy elmondani nem tudom! Újra és újra olvasom a Nana mangákat... Amikor Nobut lecseszi Nana, hogy miért ment oda (mikor beleszületett a gazdagságba és minden jó a segge alá van tolva), akkor Nobu azt mondja Nanának, hogy "Én akkor vagyok boldog, ha gitár van a kezemben... és te énekelsz..." - erről annyira te jutottál eszembe, pedig alapjáraton mindig úgy gondolok magunkra, mint a két Nanára. (nem hívnak minket ugyanúgy és nem vagyunk egy idősek se), de a találkozásunk véletlen volt, ahogy az is, hogy egy kis megszakítás után úgy tűnik, újra összeterel minket a sors.

    Mondjuk sztem a mi sztorink még ennél is jobb lesz! ^___^

    Tűkön ülve várom, hogy mikor talizunk. Megmondm őszintén, gőzöm sincs, hogy mi lesz... Pont úgy fogunk majd kirepülni tényleg, mint a két Nana, hogy semmi konkrétunk nem lesz. De valahogy az az érzésem, hogy bármi is lesz, nagyon jó lesz... Ketten majd megoldunk mindent.

    Várlak tényleg, addig is minden nap gyakorlok, hogy tudjak majd neked énekelni...

    SZERETLEK NAGYON!!!

    VálaszTörlés